Leef jij volgens je cyclus?

Heb jij als vrouw ook dat je het ene moment barst van de energie en zelfvertrouwen? En het andere moment je een vaatdoek voelt die niet vooruit te branden is??

Als vrouw heb je met meerdere hormonen te maken in je cyclus. Niet alle hormonen zijn even fijn voor je🙃 (uiteraard wel belangrijk!)

Als je verstandig bent maak je gebruik van de cyclus en leef je erna.

Hoe? De eerste 2 weken van je cyclus is je oestrogeen het hoogst en ben je op je best🤗 Meer energie, je huid straalt als nooit tevoren, je bent op je knapst en bent socialer en creatiever! Beter dus om hier gebruik van te maken!! Plan dus die pittige presentatie, belangrijke meeting (of date😉) of fotoshoot tijdens deze eerste 2 weken. Gegarandeerd succes🙌.

De andere 2 weken kun je je het beste verstoppen 😉🤣 (slechtere huid, minder goed humeur, minder zelfverzekerd, minder stralend). Ik chargeer en generaliseer wellicht iets😉, want als je een gezonde leefstijl hanteert heb je veel minder last van deze twee progesteron weken!

Op mijn story gister kreeg ik veel reacties. Onder andere; “Ohhh nu snap ik dat mijn marathons soms voor geen meter willen en t andere moment wel”. Ben jij je bewust van je cyclus? En maak je er gebruik van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: